Journal History

JIPAMA (Jurnal Ilmiah Pengabdian Kepada Masyarakat) diterbitkan oleh Lembaga Publikasi Ilmiah dan Penerbitan (LPIP) Sekolah Tinggi Ilmu Administrasi Menarasiswa Bogor. Jurnal ini berisi tentang hasil-hasil kegiatan pengabdian dan pemberdayaan masyarakat. Bidang yang tercakup berupa penerapan berbagai bidang ilmu diantaranya sosial, humaniora, pendidikan, teknologi informatika (IT), teknologi tepat guna, kewirausahaan.

JIPAMA terbit 3 kali dalam setahun.  JIPAMA terbit bulan Maret, July dan November. Saat ini JIPAMA belum terindeks dan tengah berusaha agar terindeks di Google Scholar, dan Garuda. Kedepannya akan terindeks di SINTA, Kopernikus, dan Crossref serta lainnya.

JIPAMA (Scientific Journal of Community Service) is published by the Institute for Scientific Publication and Publishing (LPIP) of the Bogor Menarasiswa College of Administrative Sciences. This journal contains the results of community service and empowerment activities. The areas covered are the application of various fields of science including social, humanities, education, information technology (IT), appropriate technology, entrepreneurship.
JIPAMA is published 3 times a year. JIPAMA is published in March, July, and November. Currently, JIPAMA has not been indexed and is trying to be indexed on Google Scholar and Garuda. In the future, it will be indexed on SINTA, Kopernikus, and Crossref, and others.